Contact

Fam. Badea
Tel : 0740560179
danielbadea.bi@yahoo.com

Livrari gratuite si in Pitesti pentru comenzi de minim 50 lei. Ne puteti contacta la 0747995677 sau 0740560179.

Mierea Noastra

albinaMierea contine apa, glucide fructoza, glucoza, zaharoza, maltoza, proteine aminoacizi, substante minerale (calciu, cupru, magneziu, siliciu, fosfor, mangan etc), vitamine (B1, B2, B6, B5, K, C), graunte de polen, substante antibiotice etc. Mierea este un aliment usor asimilabil, satisface rapid nevoia de energie a organismului, nu este iritanta pentru sistemul digestiv...

Citeste mai mult...

Produse

Polenul este un aliment proteic deosebit de bogat in elemente necesare existentei plantelor, dar si organismelor animale. Intr-un kilogram de polen se contin atitea doze zilnice de ritin (vitamina P), cite ar fi necesare citorva zeci de oameni pentru a preveni un accident vascular la nivelul creierului.

Citeste mai mult...

 

arrNOUTATI

****iulie 2011 - Livrari si in Pitesti incepand cu luna iulie 2011. Pentru comezi si livrari pentru zona Pitestiului va rugam sunati la 0747995677. Livrarea este gratuita pentru o comanda cu valoarea minima de 50 lei.

***2011 - Incepem recoltarea de polen. In scurt timp vom putea recolta primul polen din acest an si il vom putea livra proaspat sau uscat. Cand va fi gata veti gasi detalii in categoria produse.

**2010 - Un an dezastruos pentru apicultura. Anul apicol 2010 a fost unul dintre cei mai neprietenosi cu stupinele intrucat vremea s-a dovedit nefavorabila exact in momentele cheie ale dezvoltarii familiilor de albine. Zona Ardealului a fost in special calamitata. Culesul timpuriu, la rapita, a fost acceptabil, insa salcamul a fost calamitat de frig, ploi si chiar grindina, iar atunci cand a inflorit cantitatea de nectar secretata de florile acestuia a fost redusa. Multi stupari din zona Ardealului au fost in pastoral cu stupii si s-au intors cu ei mai usori, cu toate ca s-au postat langa suprafete mari cu salcam care in alti ani nu lasau albinele sa se odihneasca de dimineata si pana seara. Dezvolotarea familiilor de albine a suferit intarzieri cu aceastas ocazie. Nici culesul la tei nu a fost mai imbucurator, iar floarea soarelui nu a mai secretat ca in alti ani, probabil datorita plantelor hibrizi care se cultiva cu precadere de fermieri. Unele familii de albine au strans doar atata miere cat sa le ramana pentru parcurgerea sezonului rece. Multi apicultori au fost surprinsi de acest an pretentios. Pretul mierii in 2010 a crescut, si probabil va mai creste pana in primavara can va aparea o recolta proaspata de miere. Cu toate astea noi am incercat sa mentinem pretul pe care l-am promovat din primavara acestui an ca sa fim cat mai aproape de clientii nostrii. In astfel de timpuri mierea pare sa fie mai apreciata.

**In decembrie 2009 am participat la un mini bazar organizat de Gradinita Waldorf din Cluj-Napoca, la care principali vanzatori si cumparatori au fost copiii. Incurajam consumul produselor apicole incepand de la varste fragede pentru ca ne dam seama ca ele ajuta foarte mult la intarirea sistemului imunitar si asigura o crestere sanatoasa. Am fost incantati sa participam la acest eveniment si ne-am bucurat odata cu cei mici.

**Anul apicol incepe, pentru apicultori, toamna, dupa ultima extractie a mierii din ramele stupilor. Acesta este momentul cand incepe un nou an apicol si actiunile apicultorului din aceasta perioada se vor oglindi in calitatea familiilor de albine din primavara. Iernarea familiifor de albine necesita atentie sporita din partea celui care are grija de prisaca.

In acest moment putem trage concluziile asupra anului apicol 2009 care a fost unul deosebit deoarece calitatea mierii din acest an a fost ridicata si scriem asta in urma unor analize de laborator (Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca).

Nu uitati ca puteti comanda produsele noastre direct din pagina noastra de web folosind formularul de comanda din cadrul sectiunii Produse. Manifestam flexibilitate in relatia dintre noi si consumatorii de produse apicole.